lauantai 20. helmikuuta 2010

Kaksi hahmotelmaa huulipunasohvalle





Tänään istahdin Salvador Dalin sohvalle ja otin esille Yves Saint Laurentin Rouge Volupté -huulipunan sävyt 8 ja 19.

Meditoin vaaleanpunaisen syvintä olemusta.



Numero 8 on muuten nimeltään Fetish Pink ja numero 19 Frivolous Pink. Tieto tuottaa tuskaa, sillä netistä esiin nousee tieto, että vieläkin lähemmäs vaaleanpunaisen ydintä pääsee sävy Lingerie Pink.

Dalin sohva on mukailu Mae Westin huulista. Jos olisin Damiella Hirst, eli markkinatalouden miellyttämiseen pyrkivä tähtioppilas, tekisin ehkä huulipunasohvan, jossa 8601 YSL-huulipunaa törröttää Dalin silkkisohvasta. Onhan se lähes yhtä innovatiivista, kuin pakata lääkkeitä kaappiin tai eläimiä formaldehydiin. Tai kertoo ainakin ajastamme.

Jos minulla olisi yhtä iso ego kuin Damien Hirstillä, en siis ehkä olisi ruvennut päällystämään pääkalloa timanteilla (joita oli siis täydet 8601 kappaletta, painoltaan 1106,18 karaattia). Hirstin teoksen nimi on For the Love of God, mutta timanttipröystäily on kolkko esitys jumalten rakkaudesta. Olisin valinnut aistillisemman vaihtoehdon ja tuhrannut sohvan päälle kymmenen senttimetrin kerroksen Yves Saint Laurentin Rouge Voluptén sävyä numero 19.



Vaikka sofistikoitunut budoaariesteetikko yleensä kiertää Louis Vuittonit kaukaa, kuvan sohva-aiheinen ylellisyystuote on tarpeeksi b-tyylinen tullakseen hyväksytyksi huonon maun valioita käsittelevään albumiimme.